Agenda

Bloemen op je Pad

workshops vol plantenrijkdom – zaterdag 25 maart 2023

Heb je wel eens in een weiland vol vrolijke pinksterbloemen gelopen, langs een laan met geurend, zachtwit bloeiend fluitenkruid of in een boomgaard met zoemende bijen op de appelbloesems? De zachtheid, of juist de grilligheid, de kleuren, de geuren, de insecten die erom heen vliegen, bloemen zitten vol leven. Bloemen kunnen iets over ons leven vertellen. In de cursus ‘Bloemen op je pad’ verdiepen we ons in één bloem, plant, struik of boom per keer.

’s Ochtends neemt Marjoleine ons mee naar buiten.


Ik neem je mee naar buiten en vertel je over de medicinale werking van de plant. Hoe en waar die groeit en wat je ervan zou kunnen oogsten. Dan ga je zelf iets maken van de plant. Wat dat is, vertel ik je op de dag zelf. www.helendeplanten.nl

.

.

.

.

In de middag staat tekenen centraal. Thera daarover


Ik neem je mee in een verhaal over de plant en naar aanleiding daarvan maak je een tekening vanuit je intuïtie. Goed kunnen tekenen hoeft helemaal niet. Je tekenende hand laat zien wat er binnen in jou leeft waar je je misschien nog niet helemaal bewust van bent.  Daar gaat het toch om?

.

.

.

Aan het einde van de dag krijg je de informatie van de plant mee op papier, het planten-product en natuurlijk je eigen tekening. 

Workshop Bloemen op je pad

10.00 uur – 15.00 uur

Kleine Veerweg 25A, 8016 PA Zwolle

Kosten: € 65,- voor een dag. Alle materialen zijn inclusief, maar wil je wel je eigen kleurpotloden meenemen?

Datum: zaterdag 25 maart 2023
Meer data volgen.

Je kunt je via Contact opgeven of meer informatie vragen. Je kunt me ook bellen. tel. 06 51 55 59 10

 

creativiteit – verdieping – natuurlijke rijkdomOp de pagina Intuïtief tekenen kun je een review lezen over een eerdere workshop.