Agenda

Workshops Intuïtief tekenen van oude verhalen

Je onderdompelen in sprookjessferen in een huis vlakbij de IJssel.
Een ochtend vol ontspanning, diepgang, verbondenheid

~~~

Voor 2022 staan op de rol

Repelsteeltje
Doornroosje
Assepoester

Wat houden de workshops in?

Je gaat naar aanleiding van het thema een tekening maken, waardoor je in aanraking komt met je eigen levensthema’s. Wat heeft de tekening je te vertellen? Je onderbewuste pakt vanzelf op wat voor jou van belang is. Het geeft je inzicht in je eigen situatie en zet lijnen uit naar de toekomst. Je hoeft voor deze workshops niet goed te kunnen tekenen, ook dan werkt je intuïtie.

De workshop bestaat uit verschillende onderdelen:
Ik vertel je het verhaal, waarna je de tekenopdracht uitwerkt. Ik duidt daarna de tekeningen elk apart. Als er sprake is van een heel oud verhaal geef ik een toelichting op de ontstaansgeschiedenis ervan.

Het wordt een ochtend waarbij ontspanning en diepgang samen gaan. Het verhaal komt ineens in een ander licht te staan. Heerlijk tekenen en kleuren leidt je naar nieuwe inzichten. Het is erg leuk om te doen en verbazingwekkend wat het je zal opleveren.

Intuïtief tekenen
Intuïtief tekenen brengt je onderbewuste naar boven. Wat je denkende hoofd er altijd zo goed weet onder te houden, lukt niet met je tekenende hand. Het is wonderlijk en fascinerend hoe goed het werkt. Het maakt niet uit of je goed kunt tekenen. Hoe dan ook komen er onverwachte zaken naar boven.

Het is kleurrijk om te doen, creatief en vaak ook wat onbeholpen, maar je krijgt altijd inzicht in je situatie. We werken in kleine groepen van maximaal 5 personen.


Lees een Review over de workshop Doornroosje op de pagina Intuïtief tekenen

Het zolderatelier aan de Bosweg