Intuïtief tekenen

Thera

Intuïtief tekenen is de eigen taal van het tekenen, waardoor je van je verstand weggevoerd wordt naar je gevoel en onderbewuste. Het geeft je een diepe ervaring rond je doel of hulpvraag.  Tekentaal geeft informatie die zowel bewust als onbewust is.  Een doel tekenen werkt anders dan brainstormen of praten daarover. Het geeft direct inzicht in wat je al in huis hebt en wat je nog kunt ontwikkelen. Daarmee is het een sterkte‐zwakte analyse.

De tekening die je maakt kun je koppelen aan je gevoelens, aan je lichaam en aan je leven. Doordat je hardop vertelt wat je hebt getekend komt er al een bewustwordingsproces op gang. Vragen die er opkomen zullen je verder brengen met je inzichten.

Ben je creatief, dan zal het tekenen je sowieso al wel aanspreken. Anders kan het juist het kleine duwtje in de rug zijn om je hierin te gaan ontwikkelen. Maar uiteindelijk is het niet belangrijk of je goed kunt tekenen. Basisschool niveau is genoeg! Het gaat niet om de tekening, het gaat om jou.

Elke bijeenkomst lezen we de tekening van jou en van de andere deelnemers. Daarbij worden psychologische en filosofische wetten zichtbaar. Lichaamswerk en voice dialogue naar aanleiding van de tekening geven extra verdieping.

Ik organiseer regelmatig Teken-workshops. Wat mij voor ogen staat zijn inspirerende workshops, waarbij je kunt terugkijken op een zinvolle, verdiepende en gezellige bijeenkomst.
Kijk voor de data in de Agenda. Je kunt je opgeven via Contact.